Once an indoor garage of a residential bungalow, is now a studio space for furniture designer Hugo de Ruiter in Eindhoven in Netherlands. Dutch studio Architecten|en|en made use of perforated corrugated aluminum as the skin for the walls and the roof.  A  collar of galvanized steel that acts as a terrace boundary highlights the disengagement of existing and new. On the interior the addition provides extra floor-space and height. An abundance of daylight can enter the studio through a south faced strip of glass dividing the addition from the existing roof. Shutters fold back from the facade to reveal sliding glass doors that lead onto a projecting platform outside.

+  Architecten|en|en

Create, Share, Inspire!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://dzinetrip.com/studio-r1-an-indoor-garage-transformed-into-a-studio-by-architectenenen">
Instagram
Pinterest
Pinterest